Om oss

TORMAX-kvalitet for kravstore kunder

TORMAX Norge AS har vært engasjert i å levere utmerkede servicetjenester med høyt kvalifiserte tekniske rådgivere og serviceteknikere for automatiske dørsystemer i mer enn 50 år. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo, med et avdelingskontor i Trondheim. TORMAX operer lokalt med samarbeidspartnere over hele Norge.

Med Europas første dørautomatikk i 1951 ble grunnstenen lagt for varemerket TORMAX. TORMAX er en ledende produsent av automatiske dørsystemer og har over 25 datterselskaper og 500+ sertifiserte distributører verden over. Dørautomatikk fra TORMAX finner man i kontorbygg, kjøpesentre, hoteller og restauranter, butikker, på flyplasser og togstasjoner, på skip, i bolighus – kort sagt: i hundretusenvis av bygninger over hele verden.

TORMAX er en avdeling av LANDERT Group, et internasjonalt, privateid konsern med innovasjon, kvalitet og ekte entreprenørskap som kjennetegn. Hovedkontoret ligger i Sveits, i Bülach ved Zürich. Konsernet ble grunnlagt i 1924, sysselsetter over 1000 ansatte og er delt inn i to avdelinger: SERVAX (skreddersydde el-motorer) og TORMAX (gang- og industriportsystemer).

Selskapets hovedkontor ligger i Oslo, med et avdelingskontor i Trondheim