TORMAX count+go

En praktisk måte å sikre fysisk distansering

Butikkeiere og arbeidsgivere, sports- og kultur- arrangører står overfor det samme dilemmaet: å følge de nyeste hygieniske standardene for å sikre trygg fysisk distanse ved å kontrollere antall personer i lokalene til enhver tid. Men tilgjengelige tiltak for å regulere strømmer av mennesker er ofte dyre, utilstrekkelige eller tidkrevende.

TORMAX count+go løser dette problemet enkelt ved å telle folk og regulerer automatiske dører. Tilleggsmodulen er enkel å installere på alle automatiske dørsystemer og enkel å betjene ved hjelp av smarttelefonen.

Dynamisk kontroll

Systemet regulerer strømmen av mennesker og lukker automatisk døren med et lydsignal og rødt lys når anlegget når full personkapasitet. Så snart antallet personer synker under maksimal kapasitet, går døren tilbake til automatisk åpning, og den smale LED-stripen skifter til grønt. LED-stripen med skiftende farger og en kompakt høyttaler er inkludert i TORMAX count+go-grunnpakken.

Fleksibel anvendelse

Systemet er egnet for enkeltdører som brukes både til inn- og utkjøring, så vel som til to separate inn- og utgangsdører.

Enkel å bruke

TORMAX count+go betjenes via smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av Wi-Fi og gjør det mulig for brukerne å angi maksimalt/aktuelt antall personer samt tilbakestille systemet.

Nøyaktige tall

Telling av personer som har tilgang til eller forlater et anlegg kan optimaliseres ved å redusere døråpningsbredden, slik at bare én person kan passere om gangen.

Enkel montering

Tilleggsmodulen er enkel å installere på alle TORMAX skyve- eller foldedørsystemer og krever ikke ekstra sensorer. Dette gjør det spesielt praktisk å oppgradere eksisterende dørsystemer.

Displaystativ med skjerm

For ytterligere visuelle meldinger til personer som passerer, fås TORMAX count+go også med et elegant displaystativ med stor skjerm for tilpassede meldinger. En ekstra skjerm kan etter ønske integreres som digitalt reklamepanel.

 

Kontakt din lokale TORMAX ekspert for mer detaljert info og råd!